Strategiesessie

Boek je strategiesessie

Bij een strategiesessie gaat Atelier Verso voor jou aan de slag. De strategie voor jouw catalogus wordt helemaal voor je uitgewerkt, terwijl jij je kan blijven focussen op jouw kernactiviteiten en geen waardevolle tijd verliest.

Een doordachte strategie bezorgt je zekerheid, meer tijd en extra inkomsten. Geef structuur aan de chaos in jouw catalogus. Win tijd door transparante prijzen. Geniet van zekerheid en de meest optimale inkomsten.

analyse

We analyseren je bestaande catalogus. Wat zijn de positieve punten, wat kan beter, kan er meer structuur worden aangebracht, is het gebruiksvriendelijk, is het ontwerp aan vernieuwing toe? Kunnen we je catalogus automatiseren? Wat zijn de mogelijkheden in EasyCatalog? Hoe gaan we te werk? Wat zijn de kosten? Kan je ontwerper de uitvoering doen en wat kan Atelier Verso voor je doen? Op al deze vragen krijg je een antwoord.

In 4 stappen heb je een strategie waar je op kan vertrouwen, met de nodige structuur en zekerheid.

STAP 1: planning

Je stemt samen met Atelier Verso af wanneer het adviesgesprek kan doorgaan en op welke locatie. Adviesgesprekken kunnen zowel persoonlijk als online plaatsvinden in de vorm van een videogesprek.

Stap 2: Briefing

Je bezorgt Atelier Verso op voorhand bijkomende vragen, problemen en bezorgdheden. Als je al een catalogus hebt stuur je die digitaal door of stuur je die op met de post. Die kan Atelier Verso helpen om een duidelijk beeld te krijgen en te analyseren.

Stap 3: Voorbereiding

Atelier Verso bereidt zich grondig voor op het adviesgesprek aan de hand van de briefing en de catalogus die je op voorhand bezorgde. Zo kunnen we tijdens het adviesgesprek meteen tot de essentie komen en respecteren we onze waardevolle tijd.

Stap 4: Adviesgesprek

Gedurende 2 à 3 uur duik je met Atelier Verso diep in de strategie van jouw catalogus om antwoorden te krijgen op alle vragen. Atelier Verso heeft geen vaste duurtijd in gedachten voor het gesprek, want het doel is voornamelijk om tot een oplossing te komen. Zo kunnen we steeds een waardevol gesprek garanderen. Na het einde van het gesprek kan je ofwel zelf aan de slag met de strategie of kunnen we samen je catalogus uitbouwen tot een waardevolle tool.

Het volledige traject met de 4 stappen kost je 450 euro excl. BTW

atelier-verso-grafisch-ontwerp
.

Wat anderen zeggen

Jan Claeyssens
Jan Claeyssens
Het samenwerken met Liesbeth van Atelier Verso was voor mij een zeer aangename ervaring. Met uitgebreide expertise werd onze brochure ontwikkeld tot het niveau van excellentie dat we voor ogen hadden. Absolute aanrader!
Leen Meganck
Leen Meganck
Ik werkte vanuit het agentschap Onroerend Erfgoed samen met Atelier Verso voor de lay-out van een publicatie. De communicatie verliep snel en helder. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat dat binnen onze huisstijl zeer aantrekkelijk en creatief werd uitgewerkt.
Charlotte Pyck
Charlotte Pyck
Als ik de samenwerking met Liesbeth in 3 woorden mag omschrijven dan is dat professioneel, flexibel en vakkundig. Ik kwam bij haar met de vraag om een informatieve, maar tegelijk inspirerende folder te maken. Het resultaat is met groot enthousiasme ontvangen! Intussen werken we toe naar het eindresultaat van een tweede folder met een totaal andere look en feel. Na een goed gesprek kan ik zeggen dat Liesbeth de gewenste stijl snel aanvoelde. Het eindresultaat ziet er opnieuw veelbelovend uit. Als je als klant op zoek bent naar een no-nonsense en resultaatgerichte aanpak, dan ben je bij Atelier Verso aan het juiste adres.
Bert Van Haute
Bert Van Haute
Zeer vlotte samenwerking!
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert
Heb al meermaals samengewerkt met Liesbeth, altijd tot mijn grote tevredenheid. Met Liesbeth weet je gewoon dat het altijd in orde gaat zijn. Ik kom dan ook telkens bij haar terug, wanneer ik een graphic design nodig heb.
Emma Van den Kieboom
Emma Van den Kieboom
We hadden hulp nodig voor de grafische uitwerking van een brochure. Liesbeth heeft ons daarbij zeer goed geholpen! De samenwerking verliep steeds vlot en efficient! Alles werd ook steeds snel afgewerkt. Bedankt Liesbeth!
Leen Cochez
Leen Cochez
Ze heeft echt haar uiterste best gedaan om mijn folder zo mooi mogelijk te maken zoals ik het in mijn gedachten had. Bedankt!
Eva Hugaerts
Eva Hugaerts
Liesbeth heeft ons supergoed geholpen tijdens het verlof van een vaste vormgever. Het gemak waarmee zij direct inpikt in een project en begrijpt waar de klant naartoe wil was een enorme geruststelling. Dankzij Liesbeth haar expertise en flexibiliteit hebben we de verschillende projecten op tijd tot een mooi eindresultaat gebracht. Wij raden Liesbeth absoluut aan!
Karine De Hondt
Karine De Hondt
Het is fijn samenwerken met Liesbeth. Liesbeth is klant bij mij eigenlijk, ik twijfel er niet aan dat zij ook zo werkt met haar eigen klanten. Ze volgt haar boekhouding zeer goed op. Als ik enkele vragen heb, volgt er snel antwoord. Leuk om te zien dat er mensen zijn die graag duidelijkheid hebben en nauwkeurig werken!
Annelies Van Keymeulen
Annelies Van Keymeulen
Bedankt voor de fijne samenwerking!