Strategiesessie

Boek je strategiesessie

Bij een strategiesessie gaat Atelier Verso voor jou aan de slag. De strategie voor jouw catalogus wordt helemaal voor je uitgewerkt, terwijl jij je kan blijven focussen op jouw kernactiviteiten en geen waardevolle tijd verliest.

Een doordachte strategie bezorgt je zekerheid, meer tijd en extra inkomsten. Geef structuur aan de chaos in jouw catalogus. Win tijd door transparante prijzen. Geniet van zekerheid en de meest optimale inkomsten.

analyse

We analyseren je bestaande catalogus. Wat zijn de positieve punten, wat kan beter, kan er meer structuur worden aangebracht, is het gebruiksvriendelijk, is het ontwerp aan vernieuwing toe? Kunnen we je catalogus automatiseren? Wat zijn de mogelijkheden in EasyCatalog? Hoe gaan we te werk? Wat zijn de kosten? Kan je ontwerper de uitvoering doen en wat kan Atelier Verso voor je doen? Op al deze vragen krijg je een antwoord.

In 4 stappen heb je een strategie waar je op kan vertrouwen, met de nodige structuur en zekerheid.

STAP 1: planning

Je stemt samen met Atelier Verso af wanneer het adviesgesprek kan doorgaan en op welke locatie. Adviesgesprekken kunnen zowel persoonlijk als online plaatsvinden in de vorm van een videogesprek.

Stap 2: Briefing

Je bezorgt Atelier Verso op voorhand bijkomende vragen, problemen en bezorgdheden. Als je al een catalogus hebt stuur je die digitaal door of stuur je die op met de post. Die kan Atelier Verso helpen om een duidelijk beeld te krijgen en te analyseren.

Stap 3: Voorbereiding

Atelier Verso bereidt zich grondig voor op het adviesgesprek aan de hand van de briefing en de catalogus die je op voorhand bezorgde. Zo kunnen we tijdens het adviesgesprek meteen tot de essentie komen en respecteren we onze waardevolle tijd.

Stap 4: Adviesgesprek

Gedurende 2 à 3 uur duik je met Atelier Verso diep in de strategie van jouw catalogus om antwoorden te krijgen op alle vragen. Atelier Verso heeft geen vaste duurtijd in gedachten voor het gesprek, want het doel is voornamelijk om tot een oplossing te komen. Zo kunnen we steeds een waardevol gesprek garanderen. Na het einde van het gesprek kan je ofwel zelf aan de slag met de strategie of kunnen we samen je catalogus uitbouwen tot een waardevolle tool.

Het volledige traject met de 4 stappen kost je 450 euro excl. BTW

atelier-verso-grafisch-ontwerp
.

Wat anderen zeggen

Gebaseerd op 7 recensies.
Nathalie Lannau
2022-02-25
We werken al 2 jaar samen met Liesbeth voor onze catalogi en POS ontwerpen en we zijn zeer tevreden. Liesbeth werkt met heel veel toewijding aan onze catalogus en nam zelf het project management ook voor haar rekening. Ze is technisch zeer onderbouwd maar ze kan ook creatieve projecten aan. Daarbij werkt ze nog eens snel en is ze punctueel. Een echte aanrader. Nathalie Lannau Trade Communication Manager Samsonite Europe Nv
Relinde Theunynck
2021-11-04
Het was fijn samenwerken met Atelier Verso! Vlotte communicatie en we hadden snel een mooi en kwalitatief resultaat. Goede prijs-kwaliteit verhouding. (RTC Oost-Vlaanderen)
Sylviane Desmet
2021-10-20
Heel tevreden van Atelier Verso. Creatieve en vlotte aanpak.
Christine Bonheure
2021-08-05
Ik heb Liesbeth nu al voor een paar projecten professioneel meegemaakt. Ik moet zeggen: wat ze doet doet ze goed, mooi, professioneel én graag. Vooral dat laatste merk je! En ik houd wel van zo'n mensen.
Caro Saavedra
2021-07-09
Ik vond het heel fijn samenwerken met Liesbeth. Ze is heel makkelijk bereikbaar per mail/facebook en een videocall om de dingen te bespreken is snel geregeld. Ik ben heel tevreden van mijn logo-ontwerp die ze voor mij heeft gemaakt en sluit een toekomstige samenwerking zeker niet uit! Heel erg aangeraden dus!
Jessy Van Hove
2021-06-25
Snelle en goede service, met duidelijke prijsafspraken. Als ik nog eens iets nodig heb, ga ik graag terug bij Atelier Verso.
Elien Popelier
2021-06-03