Brochures

Op zoek naar een brochure?

Ben je op zoek naar een unieke brochure die jouw bedrijf op de kaart zet? Bij Atelier Verso help ik je graag met al je grafische opdrachten. Of het nu gaat om brochures, folders, jaarverslagen, flyers, drieluiken, publicaties, huisstijlhandboeken, vak- en infomagazines, rapporten, syllabi, cursussen, boeken of meerjarenplannen. 

Grafisch ontwerp op maat

Naast brochures bied ik een breed scala aan grafische diensten aan, van iconen en infographics tot het aanpassen van straatplannen in jouw huisstijl. 
Heb je een flyer nodig, neem je deel aan een beurs of moet jouw drukwerk vernieuwd worden? Bij Atelier Verso zorg ik snel en betaalbaar voor een professionele vormgeving. 
Ik denk mee, geef advies voor je ontwerp en bied technische ondersteuning. Als je wil, neem ik ook de communicatie met de drukker in handen. Wij spreken immers dezelfde taal. Wij drukken wel niet zelf maar ik heb een uitgebreid netwerk.
Ik heb meer dan 22 jaar ervaring en werk zowel voor nationale als internationale bedrijven, variërend van KMO’s tot multinationals. Ook agencies, communicatiebureaus, marketingdiensten en grafische afdelingen schakelen mij regelmatig in.
 

HOE GA IK TE WERK?

1. Kennismakingsgesprek: we bespreken jouw behoeften en bekijken mogelijke oplossingen. Wil je je bestaande brochure opfrissen of een compleet nieuw ontwerp? Heb je liever een handmatige aanpak of is (semi)automatisering de juiste keuze?

2. Offerte: als ik alle info heb maak ik een offerte op of we beslissen om in regie te werken. Beide kan.

3. Briefing: hier geef je nog eens in detail door wat je graag wil laten ontwerpen. Denk aan het formaat; aantal pagina’s, doorgeven van teksten en foto’s.

4. Eerste voorstel: ik maak een eerste ontwerp in samenspraak met de klant. Ik werk binnen jullie huisstijl. Als het een brochure is of iets van meer dan 8 pagina’s werk ik eerst de cover en enkele pagina’s uit. Pas na jouw goedkeuring wordt de rest opgemaakt.

5. Correctieronde 1: jullie krijgen een pdf van het voorstel en duiden met nota’s aan welke layout en tekstaanpassingen jullie willen.

6. Tweede voorstel: het is niet de bedoeling om hier een nieuw voorstel te maken die compleet anders is. We werken verder op het bestaande voorstel en maken kleine layout aanpassingen en tekstcorrecties zoveel als er nodig zijn.

7. Correctieronde 2: deze ronde is normaal voorzien voornamelijk voor tekstcorrecties. Ook deze aanbrengen met nota’s in de pdf.

8. Definitief voorstel: Ik maak een pdf met de finale opmaak. Heb je meer correctierondes nodig. Dat kan, ik geef altijd een aparte prijs voor de correctierondes.

9. Goed voor druk: Je stuurt je goed-voor-druk door en ik maak je highres pdf die je naar de drukker kan sturen of ik regel zelf dat het gedrukt wordt. Afhankelijk van wat is afgesproken.

WAAROM KIEzen VOOR Atelier Verso?

Bij mij krijg je een persoonlijke aanpak, zonder onnodige gesprekken of extra kosten van allerlei personeel. Dit zorgt ervoor dat mijn prijs scherp is en ik van begin tot einde persoonlijk betrokken ben bij jouw project.
Ik heb ruime ervaring in het werken in een vaste huisstijl en ben gewoon om samen te werken met art directors die de look & feel van een project bepalen, waarna ik dit verder uitwerk
Ik hecht veel waarde aan directe en open communicatie en draai niet graag rond de pot. Je kunt altijd rekenen op een eerlijk antwoord op jouw vragen. Ik ben ervan overtuigd dat dit tot het beste resultaat leidt.
Atelier-Verso-live-work-create

prijzen

Ik hou van open en eerlijke communicatie dus ook zo voor mijn prijzen. Je kan kiezen om in regie te werken. 
  1. Je betaald 70 euro (excl. BTW) per uur voor alle soort van ontwerp, opmaak en DTP.
  2. Voor alles met automatisatie via EasyCatalog betaal je 80 euro (excl. BTW) per uur.
  3. Ontvang je liever een offerte? Dat kan zeker ook. Klik op roze button hieronder om online een offerte aan te vragen.
Wil je nog meer uitleg over hoe ik werk? Boek een kennismakingsgesprek via de blauwe button.

Wat anderen zeggen

Lara Van Hyfte
Lara Van Hyfte
Ik schakelde Liesbeth haar hulp in om mijn bestaande logo te tweaken. Ze handelde zeer snel en vertelde me helder welke input ze van mij nodig had. Ik kan haar ten zeerste aanraden!
Sven Vroman
Sven Vroman
Liesbeth was vlot en flexibel om voor ons grafische opdrachten uit te werken, telkens met duidelijke feedback en een mooi eindresultaat
Jan Claeyssens
Jan Claeyssens
Het samenwerken met Liesbeth van Atelier Verso was voor mij een zeer aangename ervaring. Met uitgebreide expertise werd onze brochure ontwikkeld tot het niveau van excellentie dat we voor ogen hadden. Absolute aanrader!
Leen Meganck
Leen Meganck
Ik werkte vanuit het agentschap Onroerend Erfgoed samen met Atelier Verso voor de lay-out van een publicatie. De communicatie verliep snel en helder. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat dat binnen onze huisstijl zeer aantrekkelijk en creatief werd uitgewerkt.
Charlotte Pyck
Charlotte Pyck
Als ik de samenwerking met Liesbeth in 3 woorden mag omschrijven dan is dat professioneel, flexibel en vakkundig. Ik kwam bij haar met de vraag om een informatieve, maar tegelijk inspirerende folder te maken. Het resultaat is met groot enthousiasme ontvangen! Intussen werken we toe naar het eindresultaat van een tweede folder met een totaal andere look en feel. Na een goed gesprek kan ik zeggen dat Liesbeth de gewenste stijl snel aanvoelde. Het eindresultaat ziet er opnieuw veelbelovend uit. Als je als klant op zoek bent naar een no-nonsense en resultaatgerichte aanpak, dan ben je bij Atelier Verso aan het juiste adres.
Bert Van Haute
Bert Van Haute
Zeer vlotte samenwerking!
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert
Heb al meermaals samengewerkt met Liesbeth, altijd tot mijn grote tevredenheid. Met Liesbeth weet je gewoon dat het altijd in orde gaat zijn. Ik kom dan ook telkens bij haar terug, wanneer ik een graphic design nodig heb.
Emma Van den Kieboom
Emma Van den Kieboom
We hadden hulp nodig voor de grafische uitwerking van een brochure. Liesbeth heeft ons daarbij zeer goed geholpen! De samenwerking verliep steeds vlot en efficient! Alles werd ook steeds snel afgewerkt. Bedankt Liesbeth!
Leen Cochez
Leen Cochez
Ze heeft echt haar uiterste best gedaan om mijn folder zo mooi mogelijk te maken zoals ik het in mijn gedachten had. Bedankt!
Eva Hugaerts
Eva Hugaerts
Liesbeth heeft ons supergoed geholpen tijdens het verlof van een vaste vormgever. Het gemak waarmee zij direct inpikt in een project en begrijpt waar de klant naartoe wil was een enorme geruststelling. Dankzij Liesbeth haar expertise en flexibiliteit hebben we de verschillende projecten op tijd tot een mooi eindresultaat gebracht. Wij raden Liesbeth absoluut aan!