Brochures

Heb je een brochure nodig?

Atelier Verso helpt je graag verder met je grafische opdrachten: brochures, folders, catalogi, jaarverslagen, publicaties, huisstijlhandboeken, rapporten, syllabi, cursussen, vak- en infomagazines, prijslijsten, boeken, meerjarenplannen.
We zijn expert in het opmaken en automatiseren van catalogi en brochures. Al 20 jaar werken we voor nationale en internationale bedrijven, van KMO’s tot multinationals. Daarnaast worden we hiervoor ook ingeschakeld door agencies, communicatiebureaus, marketingdiensten en grafische afdelingen.

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

We denken strategisch mee en bepalen samen met jou de meest efficiënte aanpak.
Jouw papieren catalogus geeft klanten een superhandig overzicht om door jouw aanbod te bladeren. Print én online, de ideale combinatie om elk type klant op de beste manier te bereiken.
Als het voor jouw brochure interessant is, kunnen we ze automatiseren. Dat kan de doorlooptijd van je catalogus én de opmaakkosten halveren. Updates gaan snel en eenvoudig, op basis van jouw product database.
De foutmarge ligt veel lager bij automatisatie. Bovendien hoef je niet elke versie steeds opnieuw na te lezen.
We werken 1 op 1, zonder praatjes of bijkomende agencykosten. Daardoor is onze prijs scherp en zijn we van begin tot einde persoonlijk betrokken bij het project.

MAAK JE CATALOGUS OP VIA AUTOMATISATIE MOOIER, SNELLER EN DUS OOK VOORDELIGER.

Door de jaren groeide Atelier Verso uit tot dé specialist in het opmaken en automatiseren van catalogi.
We werken met EasyCatalog, de referentie voor het opmaken van geautomatiseerde catalogussen. De productinformatie wordt met één klik rechtstreekst uit jouw database in de productcataloog geplaatst.
briefing Atelier Verso

HOE GAAN WE TE WERK?

In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw noden en de mogelijke oplossingen.Wil je je bestaande brochure opfrissen of een volledig nieuw ontwerp? Wil je manueel blijven werken of is (semi)automatiseren aangewezen?
Na een grondige briefing maak ik een ontwerp van de cover en enkele pagina’s. We bepreken dit, sturen bij, en zodra het ontwerp is goedgekeurd werk ik de opmaak volledig uit.
We houden van directe en open communicatie en draaien niet graag rond de pot. Je krijgt van ons een eerlijk antwoord op je vragen. We geloven dat dit tot het beste resultaat leidt.
Ons doel is jou te ontlasten van al wat komt kijken bij de opmaak van grafisch werk zodat jij je tijd, geld en aandacht op andere zaken kan richten.

Wat anderen zeggen

Annelies Van Keymeulen
Annelies Van Keymeulen
2022-12-27
Bedankt voor de fijne samenwerking!
Leen De Cort
Leen De Cort
2022-10-20
Atelier Verso heeft voor ons studies een standaard lay out uitgewerkt, en blijft ervoor zorgen dat de nieuwe studies steeds mooi in het format blijven passen. Wat ik vooral apprecieer is dat Liesbeth aanspreekbaar blijft voor kleine en grote aanpassingen die we nog voorstellen. Ons eigen werk ziet er door deze samenwerking dadelijk een stuk professioneler uit
Wim UYTTENHOVE
Wim UYTTENHOVE
2022-10-13
Liesbeth heeft snel op onze vraag ingespeeld om een rapport grafisch te ontwerpen, en mooi werk geleverd. We komen zeker terug als we nog dergelijke opdrachten hebben...
Hanne Verbaeten
Hanne Verbaeten
2022-06-30
Super fijn om met jou te mogen samenwerken Liesbeth! Het voelt voor mij alsof wij de perfecte tandem vormen. Jij vult mijn noden naadloos aan wat het lay-outen betreft van catalogi, brochures en folders. Dit is het werk waar mijn energie minder naartoe gaat. Daarom voelt het voor mij super om iemand naast me te hebben die net goed is in die dingen waar ik wat minder in ben. Bedankt voor jouw flexibiliteit en service, ik vind jou top!!! x
ACV International
ACV International
2022-06-01
Nous avons été mis en contact avec Liesbeth pour automatiser les changements des prix des catalogues InDesign de nos différentes marques grâce à des fichiers Excel liés. Un travail très technique et de haute volée que Liesbeth a complètement maîtrisé grâce à son professionnalisme et ses compétences.
Nathalie Lannau
Nathalie Lannau
2022-02-25
We werken al 2 jaar samen met Liesbeth voor onze catalogi en POS ontwerpen en we zijn zeer tevreden. Liesbeth werkt met heel veel toewijding aan onze catalogus en nam zelf het project management ook voor haar rekening. Ze is technisch zeer onderbouwd maar ze kan ook creatieve projecten aan. Daarbij werkt ze nog eens snel en is ze punctueel. Een echte aanrader. Nathalie Lannau Trade Communication Manager Samsonite Europe Nv
Relinde Theunynck
Relinde Theunynck
2021-11-04
Het was fijn samenwerken met Atelier Verso! Vlotte communicatie en we hadden snel een mooi en kwalitatief resultaat. Goede prijs-kwaliteit verhouding. (RTC Oost-Vlaanderen)
Sylviane Desmet
Sylviane Desmet
2021-10-20
Heel tevreden van Atelier Verso. Creatieve en vlotte aanpak.
Christine Bonheure
Christine Bonheure
2021-08-05
Ik heb Liesbeth nu al voor een paar projecten professioneel meegemaakt. Ik moet zeggen: wat ze doet doet ze goed, mooi, professioneel én graag. Vooral dat laatste merk je! En ik houd wel van zo'n mensen.
Caro Saavedra
Caro Saavedra
2021-07-09
Ik vond het heel fijn samenwerken met Liesbeth. Ze is heel makkelijk bereikbaar per mail/facebook en een videocall om de dingen te bespreken is snel geregeld. Ik ben heel tevreden van mijn logo-ontwerp die ze voor mij heeft gemaakt en sluit een toekomstige samenwerking zeker niet uit! Heel erg aangeraden dus!