Realisaties

Projecten

Grafische projecten onder de loep

In de afgelopen 22 jaar zijn er al heel wat boeiende projecten de revue gepasseerd. Catalogi, brochures, vak- en infomagazines, folders, flyers, logo’s, huisstijlen, POS, banners, advertenties, verpakkingen, jaarverslagen… de lijst is lang. Ik kan hier niet alles tonen maar heb een selectie gemaakt van ontwerpen en klanten die mij alvast zijn bijgebleven. 
Ik kan niet alles tonen. Ik heb in mijn carrière al bijna alles gemaakt, dus twijfel niet om contact op te nemen. Ik kan je hoogstwaarschijnlijk wel helpen. Wat ik niet (meer) doe: 3D, fotoretouche, video, strategie en logo’s.

Heel wat ontwerpen die ik voor klanten maakte, bevatten vertrouwelijke informatie en kan ik daarom niet delen.

Wat anderen zeggen

Jannik Jauer
Jannik Jauer
Liesbeth has been working on several projects for us already and every time we were super happy with her work. It was mainly work on our product catalogue that needs to be adapted. She understands the scope of the project very quick and fulfills the job in high quality and without mistakes. What I like most about the collaboration is the fact that she works really flexible and you can always reach her to make some last-minute changes.
Lara Van Hyfte
Lara Van Hyfte
Ik schakelde Liesbeth haar hulp in om mijn bestaande logo te tweaken. Ze handelde zeer snel en vertelde me helder welke input ze van mij nodig had. Ik kan haar ten zeerste aanraden!
Sven Vroman
Sven Vroman
Liesbeth was vlot en flexibel om voor ons grafische opdrachten uit te werken, telkens met duidelijke feedback en een mooi eindresultaat
Jan Claeyssens
Jan Claeyssens
Het samenwerken met Liesbeth van Atelier Verso was voor mij een zeer aangename ervaring. Met uitgebreide expertise werd onze brochure ontwikkeld tot het niveau van excellentie dat we voor ogen hadden. Absolute aanrader!
Leen Meganck
Leen Meganck
Ik werkte vanuit het agentschap Onroerend Erfgoed samen met Atelier Verso voor de lay-out van een publicatie. De communicatie verliep snel en helder. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat dat binnen onze huisstijl zeer aantrekkelijk en creatief werd uitgewerkt.
Charlotte Pyck
Charlotte Pyck
Als ik de samenwerking met Liesbeth in 3 woorden mag omschrijven dan is dat professioneel, flexibel en vakkundig. Ik kwam bij haar met de vraag om een informatieve, maar tegelijk inspirerende folder te maken. Het resultaat is met groot enthousiasme ontvangen! Intussen werken we toe naar het eindresultaat van een tweede folder met een totaal andere look en feel. Na een goed gesprek kan ik zeggen dat Liesbeth de gewenste stijl snel aanvoelde. Het eindresultaat ziet er opnieuw veelbelovend uit. Als je als klant op zoek bent naar een no-nonsense en resultaatgerichte aanpak, dan ben je bij Atelier Verso aan het juiste adres.
Bert Van Haute
Bert Van Haute
Zeer vlotte samenwerking!
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert
Heb al meermaals samengewerkt met Liesbeth, altijd tot mijn grote tevredenheid. Met Liesbeth weet je gewoon dat het altijd in orde gaat zijn. Ik kom dan ook telkens bij haar terug, wanneer ik een graphic design nodig heb.
Emma Van den Kieboom
Emma Van den Kieboom
We hadden hulp nodig voor de grafische uitwerking van een brochure. Liesbeth heeft ons daarbij zeer goed geholpen! De samenwerking verliep steeds vlot en efficient! Alles werd ook steeds snel afgewerkt. Bedankt Liesbeth!