Over mij

Over aterlier verso

atelier verso

Pluk de dag

Hallo, ik ben Liesbeth De Backer. Ik ben 44 jaar, single en woon in Gentbrugge. Ik ben opgegroeid in Beernem, nabij Brugge. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn. Naast grafisch ontwerper maak ik ook houten juwelen (Lielie), organiseer ik creatieve workshops en ben ik haarstyliste. Ik maak ook graag tijd voor reizen. Ik hou van creatieve steden zoals Barcelona en Berlijn maar ik heb mijn hart verloren aan Indonesië. Hieronder zie je één van mijn foto’s vanop een zwart strand in Java.

mijn ervaring

Connecting the dots

Ik heb al meer dan 19 jaar ervaring als grafisch ontwerper. Ik ben gestart in een kleine drukkerij in Brugge waar ik vooral ontwerpen maakte voor de lokale middenstand. Daarna heb ik 9 jaar gewerkt in een grote drukkerij waar ik alles deed rond print voor KMO’s, overheid maar ook voor grote internationale merken. Enkele klanten waren Toyota, Nato, Arcelor Mittal, Kazou, Vlaamse Overheid, VMM, VLAM, PepsiCo, Horta, …

mijn ervaring

Ik werkte daarna 1,5 jaar in een Gents reclamebureau die gespecialiseerd was in arbeidsmarkt communicatie. Ik deed er ook de interne communicatie voor bedrijven als MediaMarkt, Ikea en Hays.

Bij Adveo heb ik 2 jaar gewerkt. dit bedrijf uit Deinze is gespecialiseerd in bureaumateriaal. Ik maakte daar de catalogi, brochures en grafisch materiaal voor hun beurs.

De laatste 5 jaar werk ik als grafisch consultant in verschillende boeiende bedrijven, zoals reclame- en marketingbureaus, drukkerijen, warenhuizen, maar ook op de marketing afdeling van internationale bedrijven zoals Matexi, Samsonite, Lidl, …

Netwerk ontbijt

Netwerken wordt steeds belangrijker de laatste jaren. Het is een leuke manier om ongedwongen nieuwe contacten te leggen. Atelier Verso organiseert maandelijks een netwerkontbijt op donderdagmorgen met een groep ondernemende vrouwen uit Gent en omstreken. Starters en ervaren ondernemers zijn welkom (in hoofdberoep of bijberoep). 

Je hebt de keuze uit een uitgebreid ontbijt, een yoghurt of een zoete broodmand. Stuur een mail naar info@atelier-verso.be om je in te schrijven.

.