Over ons

Over aterlier verso

Hoe het starte

Na 20 jaar ervaring in het grafische was het tijd om op mezelf te starten. Ik was in mijn laatste job al de specialist in EasyCatalog. Deze tool om te automatiseren helpt klanten bij het importeren van hun data in een catalogus of prijslijst. Ik hou van de combinatie van het technische en creatieve en ik wou graag in deze niche verder gaan. Nergens vond ik een bedrijf die daar zijn specialisatie van maakte.

In juli 2021 besloot ik om Atelier Verso op te richten en mensen te helpen met het automatiseren van hun data. Door mijn gedrevenheid en mijn creativiteit kunnen klanten hun project met een gerust hart afgeven en zo hun tijd te steken in andere zaken.

Tijd en geld winnen voor de klant, dat is uiteindelijk het doel, zodat iedereen tevreden is.

hoe het begon

Connecting the dots

Ik ben gestart in een kleine drukkerij in Brugge waar ik vooral ontwerpen maakte voor de lokale middenstand. Heel leerrijk. 

Daarna heb ik 9 jaar gewerkt in een grote drukkerij in Brugge waar ik alles deed rond print voor KMO’s, overheid maar ook voor grote internationale merken. Enkele klanten waren Toyota, Nato, Arcelor Mittal, Kazou, Vlaamse Overheid, VMM, VLAM, PepsiCo, Horta, …

hoe het verder ging

In 2011 verhuisde ik naar Gent en werkte toen in een reclamebureau die gespecialiseerd was in arbeidsmarkt communicatie. Ik deed er ook de interne communicatie voor bedrijven als MediaMarkt, Ikea en Hays.

Daarna werkte ik bij Adveo die gespecialiseerd is in bureaumateriaal. Ik maakte daar de catalogus (van 800 pagina’s), brochures en grafisch materiaal voor hun beurs. Daar is mijn liefde voor catalogi begonnen en de voordelen van automatisatie.

De laatste 5 jaar werk ik als grafisch consultant in verschillende boeiende bedrijven, zoals reclame- en marketingbureaus, drukkerijen, en KMO’s maar ook op de marketing afdeling van internationale bedrijven zoals Matexi, Samsonite, Aldi, Lidl, …

meer over mij

Work hard, play hard

Ik ben dus Liesbeth De Backer. 45 jaar, single en woon in Gentbrugge. Ik ben opgegroeid in Beernem, nabij Brugge. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn. Naast grafisch ontwerper maak ik ook houten juwelen (Lielie), organiseer ik creatieve workshops en ben ik haarstyliste. Ik hou van plantjes en ik maak ook graag tijd voor reizen. Ik hou van creatieve steden zoals Barcelona en Berlijn maar ik heb mijn hart verloren aan Indonesië. 

Mijn team

Atelier Verso werkt ook samen met gedreven professionelen. Het is soms handig om op een team te kunnen rekenen die je kan bijstaan voor grote projecten, als het superdruk is of opdrachten die buiten mijn expertise vallen. Ik geef je project niet door aan iemand anders, ik blijf je project opvolgen van begin tot einde en laat me bijstaan door deze 3 prachtige dames.

Hanne Verbaeten

conceptuelegrafisch ontwerper

Hanne helpt ondernemers bij het scheppen van een krachtig bedrijfsimago. Ze ontwerpt een professionele huisstijl op maat van jouw onderneming die jouw waarden en missie uitstralen.

> Hanne en ik zijn de perfecte tandem. Zij zorgt voor de conceptuele ontwikkeling en ik werk dit dan volledig verder uit tot een mooi eindresultaat.

Ellis De Vuyst

grafisch ontwerper

Ellis haar missie is om bedrijven te helpen hun grafische zaken in een mooie vorm te gieten. Zodat alle drukwerk professioneel oogt, en de layout zit zoals die moet zitten.

> Ellis helpt mee met de automatisatie van grote opdrachten zoals catalogi en prijslijsten en kan me ook vervangen bij afwezigheid.

Evelyne Vanraes

wordpress developper

Evelyne maakt voor jou een unieke website die helemaal past bij waar jij voor staat. In de tijd die je uitspaart kan jij je bezighouden met waar jij goed in bent en het liefste doet. Dat is veel efficiënter.

> Evelyne helpt me met mijn website zodat die technisch in orde is en de snelheid optimaal is. 

Atelier Verso CommV

Tweekapellenstraat 48
9050 Gentbrugge

0477 911691

info@atelier-verso.be

BE 0780.922.056

@Atelier Verso 2022