Automatisatie

SNEL, EFFICIËNT EN OP MAAT

Als je je afvraagt wat automatisatie voor jouw grafisch werk kan betekenen, ben je hier aan het juiste adres. Via onze krachtige EasyCatalog-plugin genereer ik moeiteloos catalogi, prijslijsten en brochures rechtstreeks vanuit jouw database. Of het nu via een PIM-server is of een eenvoudig Excel-bestand, het proces is naadloos geïntegreerd in jouw workflow.
Jij levert de data aan, en ik ontwerp een aangepaste template. Bepaal zelf de stijl en hoeveel producten er op een pagina moeten staan. Met één klik wordt alle productinformatie vanuit jouw database in de template verwerkt. 
Ik controleer het bestand grondig, pas aan waar nodig en in een mum van tijd heb je een aantrekkelijke catalogus met de meest recente productinformatie. Het systeem neemt niet alleen tekst over, maar ook tabellen, grafieken, tekeningen en foto’s, en plaatst deze automatisch op de juiste plek in je brochure. 
Vanaf de tweede versie van je catalogus merk je het grote voordeel van deze automatisatie. Zodra het template klaar staat en de database gekoppeld is, zijn de volgende versies een fluitje van een cent. Jij voert simpelweg een update van je database uit en ik koppel deze tabel opnieuw aan de opmaak. Alles wordt moeiteloos aangepast met de actuele productinformatie.
Als grafisch ontwerper ben ik gespecialiseerd in het analyseren van bestaande catalogi en het aanreiken van verbeteringen. Ook kan ik de opmaak van jouw catalogus volledig van A tot Z overnemen. Wil je meer zaken in-house doen, dan help ik je met de eerste versie en leer jouw team hoe het de voorbereidingen in de toekomst zelf kan doen.
Wanneer je besluit over te stappen, pas ik me aan naar jouw wensen. Ik kan me baseren op de bestaande opmaak van jouw catalogus of meteen zorgen voor een frisse en eigentijdse look die jouw producten of diensten perfect representeert.

Ondersteuning

Als expert in automatisatie sta ik klaar om jouw grafisch vormgever of ontwerpteam te ondersteunen bij de overstap naar automatisatie. Jij bepaalt welke stappen je wilt zetten: van het organiseren en invoeren van data tot het creëren van de template, het koppelen van de data aan de template, het bijwerken van informatie, tot het ontwikkelen van een gedetailleerd stappenplan en draaiboek voor het automatisatieproces. 
Heb je een uitgebreide catalogus die regelmatig moet worden aangepast? Kies dan voor automatisatie en bespaar tot 50% op tijd en kosten. Met mijn expertise en begeleiding zorg ik ervoor dat het proces soepel verloopt, zodat jij je kunt focussen op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

Wat anderen zeggen

Emma Van den Kieboom
Emma Van den Kieboom
We hadden hulp nodig voor de grafische uitwerking van een brochure. Liesbeth heeft ons daarbij zeer goed geholpen! De samenwerking verliep steeds vlot en efficient! Alles werd ook steeds snel afgewerkt. Bedankt Liesbeth!
Leen Cochez
Leen Cochez
Ze heeft echt haar uiterste best gedaan om mijn folder zo mooi mogelijk te maken zoals ik het in mijn gedachten had. Bedankt!
Eva Hugaerts
Eva Hugaerts
Liesbeth heeft ons supergoed geholpen tijdens het verlof van een vaste vormgever. Het gemak waarmee zij direct inpikt in een project en begrijpt waar de klant naartoe wil was een enorme geruststelling. Dankzij Liesbeth haar expertise en flexibiliteit hebben we de verschillende projecten op tijd tot een mooi eindresultaat gebracht. Wij raden Liesbeth absoluut aan!
Karine De Hondt
Karine De Hondt
Het is fijn samenwerken met Liesbeth. Liesbeth is klant bij mij eigenlijk, ik twijfel er niet aan dat zij ook zo werkt met haar eigen klanten. Ze volgt haar boekhouding zeer goed op. Als ik enkele vragen heb, volgt er snel antwoord. Leuk om te zien dat er mensen zijn die graag duidelijkheid hebben en nauwkeurig werken!
Annelies Van Keymeulen
Annelies Van Keymeulen
Bedankt voor de fijne samenwerking!
Leen De Cort
Leen De Cort
Atelier Verso heeft voor ons studies een standaard lay out uitgewerkt, en blijft ervoor zorgen dat de nieuwe studies steeds mooi in het format blijven passen. Wat ik vooral apprecieer is dat Liesbeth aanspreekbaar blijft voor kleine en grote aanpassingen die we nog voorstellen. Ons eigen werk ziet er door deze samenwerking dadelijk een stuk professioneler uit
Wim UYTTENHOVE
Wim UYTTENHOVE
Liesbeth heeft snel op onze vraag ingespeeld om een rapport grafisch te ontwerpen, en mooi werk geleverd. We komen zeker terug als we nog dergelijke opdrachten hebben...
Hanne Verbaeten
Hanne Verbaeten
Super fijn om met jou te mogen samenwerken Liesbeth! Het voelt voor mij alsof wij de perfecte tandem vormen. Jij vult mijn noden naadloos aan wat het lay-outen betreft van catalogi, brochures en folders. Dit is het werk waar mijn energie minder naartoe gaat. Daarom voelt het voor mij super om iemand naast me te hebben die net goed is in die dingen waar ik wat minder in ben. Bedankt voor jouw flexibiliteit en service, ik vind jou top!!! x
ACV International
ACV International
Nous avons été mis en contact avec Liesbeth pour automatiser les changements des prix des catalogues InDesign de nos différentes marques grâce à des fichiers Excel liés. Un travail très technique et de haute volée que Liesbeth a complètement maîtrisé grâce à son professionnalisme et ses compétences.
Nathalie Lannau
Nathalie Lannau
We werken al 2 jaar samen met Liesbeth voor onze catalogi en POS ontwerpen en we zijn zeer tevreden. Liesbeth werkt met heel veel toewijding aan onze catalogus en nam zelf het project management ook voor haar rekening. Ze is technisch zeer onderbouwd maar ze kan ook creatieve projecten aan. Daarbij werkt ze nog eens snel en is ze punctueel. Een echte aanrader. Nathalie Lannau Trade Communication Manager Samsonite Europe Nv