Rebrandingsessie

Rebrandingsessie

Als ondernemer moet je van alle markten thuis zijn en komt er heel wat extra werk bij te kijken. Je marketing, je boekhouding, sales en natuurlijk ook je logo en huisstijl.

Veel startende ondernemers maakten zelf hun logo in Canva. Het is gratis en makkelijk. Maar na een tijdje merk je toch dat het niet helemaal klopt. De kleuren zitten niet goed of het straalt niet uit wat je wil. Je gaat met je naamkaartje naar de drukker en die zegt dat ie daar niks mee kan aanvangen. Dat is vervelend. Je bent zelf creatief maar je mist de ervaring van een professionele grafisch ontwerper.

Met mijn 20 jaar ervaring heb ik al heel wat logo’s en huisstijlen mogen ontwikkelen. Ik help je graag met de rebranding van je logo en naamkaartje. In een sessie van 1,5 uur bekijken we wat we kunnen aanpassen zodat je huisstijl volledig aansluit met wat je wil vertellen. Ik geef je advies over kleurgebruik, typografie, basis layout regels en technische tips voor de drukker. Je kan natuurlijk ook je vragen stellen.

Praktisch

Je boekt een sessie van 1,5 uur in. De prijs voor een sessie bedraagt € 195 excl. BTW. Na het ontvangen van je facturatiegegevens mail ik je de factuur door. Nadat je de sessie betaald hebt, ontvang je een vragenlijst die wat verduidelijking brengt in wat je juist wil en dan kunnen we aan de slag.

Na de sessie weet je duidelijk wat je kan doen om je logo helemaal op punt te zetten. 

Let’s go for it!!

Wat anderen zeggen

Lara Van Hyfte
Lara Van Hyfte
Ik schakelde Liesbeth haar hulp in om mijn bestaande logo te tweaken. Ze handelde zeer snel en vertelde me helder welke input ze van mij nodig had. Ik kan haar ten zeerste aanraden!
Sven Vroman
Sven Vroman
Liesbeth was vlot en flexibel om voor ons grafische opdrachten uit te werken, telkens met duidelijke feedback en een mooi eindresultaat
Jan Claeyssens
Jan Claeyssens
Het samenwerken met Liesbeth van Atelier Verso was voor mij een zeer aangename ervaring. Met uitgebreide expertise werd onze brochure ontwikkeld tot het niveau van excellentie dat we voor ogen hadden. Absolute aanrader!
Leen Meganck
Leen Meganck
Ik werkte vanuit het agentschap Onroerend Erfgoed samen met Atelier Verso voor de lay-out van een publicatie. De communicatie verliep snel en helder. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat dat binnen onze huisstijl zeer aantrekkelijk en creatief werd uitgewerkt.
Charlotte Pyck
Charlotte Pyck
Als ik de samenwerking met Liesbeth in 3 woorden mag omschrijven dan is dat professioneel, flexibel en vakkundig. Ik kwam bij haar met de vraag om een informatieve, maar tegelijk inspirerende folder te maken. Het resultaat is met groot enthousiasme ontvangen! Intussen werken we toe naar het eindresultaat van een tweede folder met een totaal andere look en feel. Na een goed gesprek kan ik zeggen dat Liesbeth de gewenste stijl snel aanvoelde. Het eindresultaat ziet er opnieuw veelbelovend uit. Als je als klant op zoek bent naar een no-nonsense en resultaatgerichte aanpak, dan ben je bij Atelier Verso aan het juiste adres.
Bert Van Haute
Bert Van Haute
Zeer vlotte samenwerking!
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert
Heb al meermaals samengewerkt met Liesbeth, altijd tot mijn grote tevredenheid. Met Liesbeth weet je gewoon dat het altijd in orde gaat zijn. Ik kom dan ook telkens bij haar terug, wanneer ik een graphic design nodig heb.
Emma Van den Kieboom
Emma Van den Kieboom
We hadden hulp nodig voor de grafische uitwerking van een brochure. Liesbeth heeft ons daarbij zeer goed geholpen! De samenwerking verliep steeds vlot en efficient! Alles werd ook steeds snel afgewerkt. Bedankt Liesbeth!
Leen Cochez
Leen Cochez
Ze heeft echt haar uiterste best gedaan om mijn folder zo mooi mogelijk te maken zoals ik het in mijn gedachten had. Bedankt!
Eva Hugaerts
Eva Hugaerts
Liesbeth heeft ons supergoed geholpen tijdens het verlof van een vaste vormgever. Het gemak waarmee zij direct inpikt in een project en begrijpt waar de klant naartoe wil was een enorme geruststelling. Dankzij Liesbeth haar expertise en flexibiliteit hebben we de verschillende projecten op tijd tot een mooi eindresultaat gebracht. Wij raden Liesbeth absoluut aan!