Print pakket

PRINT PAKKET

Dit pakket is gemaakt voor wie ook drukwerk laat maken. Je krijgt vier ontwerpen voor drukwerk als drukklaar bestand. We doen er als extraatje ook de bestanden bij voor online gebruik.

Printpakket:

–  een logo

–  een naamkaartje

–  een factuur of offerte

–  een sticker, bon of kaart

+ Bonus: Alle bestanden krijg je ook in een formaat waarmee je online aan de slag kan.

€ 1025* all in

 

Je kan ook alleen je logo laten ontwerpen (€ 600*) of zelf je pakket samenstellen met de bestanden die je wil (offerte aanvragen)

Stap 1 logo

 

Op zoek naar een sterk logo maar weet je nog niet zo goed naar wat voor logo je opzoek bent? Via een kennismaking (offline of niet) bekijken we wat je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Ik bezorg je een vragenlijst om je op weg te helpen? 

Op basis van jouw antwoorden maak ik drie voorstellen voor een professioneel en sterk logo, die bij jou en je bedrijf past. Zo kan jij je favoriete logo kiezen. 

Inbegrepen:

–  3 verschillende voorstellen

–  2 correctierondes

–  1 pictogram voor social media

STAP 2 naamkaartje

 

Potentiële klanten bereik je gemakkelijk met een naamkaartje. Maak een goede eerste indruk bij een netwerkevent of bij onverwachtse contacten. 

Samen kijken we naar je wensen en maak ik het kaartje volledig op maat, zodat het perfect bij jou en je onderneming past. We starten natuurlijk van het logo die we maakten in de eerste stap

Inbegrepen:

–  1 voorstel op basis van jouw input

–  2 correctierondes

STAP 3 factuur

 

Als je B2B werkt is een factuur en offerte onmisbaar. Wil je opvallen in de stapel facturen? Op basis van je briefing ontwerp ik een professionele factuur of offerte op maat vertrekkend van het logo en naamkaartje).

Inbegrepen:

– 1 voorstel op basis van jouw input

– 2 correctierondes

STAP 4 sticker, bon of kaart

 

Stickers zijn altijd handig, voor op je verpakkingen, je enveloppes en ander materiaal. Of heb je liever een cadeaubon of bedankingskaart. In deze laatste stap mag je zelf kiezen wat de aanvulling is die je liefst wil.

Inbegrepen:

– 1 voorstel op basis van jouw input

– 2 correctierondes

* prijzen zijn exclusief BTW

Wil je meer info, een offerte aanvragen of even kennis maken?