Digitaal pakket

DIGITAAL PAKKET

Dit pakket is gericht op online gebruik. De ontwerpen zijn digitale bestanden. Als extraatje krijg je je logo ook als een drukklaar (vectorieel) bestand.

Digitaal pakket:

– een logo

– 2 headers voor LinkedIn: persoonlijke en bedrijfspagina

– een omslag (header) voor Facebook

– een email-handtekening

+ Bonus: drukklaar vectorbestand van je logo

 

€ 885* all in

 

Je kan ook alleen je logo laten ontwerpen (€ 600*) of zelf je pakket samenstellen met de bestanden die je wil (offerte aanvragen)

Stap 1 logo

 

Op zoek naar een sterk logo maar weet je nog niet zo goed naar wat voor logo je opzoek bent? Via een kennismaking (offline of niet) bekijken we wat je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Ik bezorg je een vragenlijst om je op weg te helpen? 

Op basis van jouw antwoorden maak ik drie voorstellen voor een professioneel en sterk logo, die bij jou en je bedrijf past. Zo kan jij je favoriete logo kiezen. 

Inbegrepen:

–  3 verschillende voorstellen

–  2 correctierondes

–  1 pictogram voor social media

STAP 2 LinkedIn banners

 

Als je B2B werkt kan een LinkedIn profiel niet ontbreken. Ik help je om je zichtbaar te maken op LinkedIn. Zowel voor je persoonlijke als voor je bedrijfspagina maak ik een banner om bovenaan te plaatsen zodat je grote visibiliteit hebt en dat het voor de bezoeker ook duidelijk is wat je product of dienst is.

Inbegrepen:

–  1 voorstel van beide banners op basis van jouw input

–  2 correctierondes

STAP 3 facebook omslag

 

Ook voor Facebook is het belangrijk om een duidelijke, professionele omslag of header te hebben bovenaan je bedrijfspagina. We werken deze uit volgens je huisstijl.

Inbegrepen:

– 1 voorstel op basis van jouw input

– 2 correctierondes

STAP 4 email-handtekening

 

Je verstuurt regelmatig mails naar je klanten en leveranciers. Laat hen dan in 1 oogopslag zien welk bedrijf je hebt en wat je contactgegevens zijn.

Inbegrepen:

– 1 voorstel op basis van jouw input

– 2 correctierondes

* prijzen zijn exclusief BTW

Wil je meer info, een offerte aanvragen of even kennis maken?