Wat zijn de voordelen van automatisatie?

Automatisering. Wat is het en wat zijn de voordelen?

Automatisering is een onmisbaar proces voor het moderne e-commerce verkoop- of distributiebedrijf, aangezien het productvolume en de concurrentie groter zijn dan ooit tevoren. En ze blijven met de dag groeien, vooral in de B2B-sector.

Het handhaven van de orde in de hele keten van ontvangst, creatie, catalogisering en distributie van productinhoud is van cruciaal belang voor klanten om een goede winkelervaring te hebben die zich vertaalt in meer verkeer en betere verkoopconversie. Het zichtbare begint met het onzichtbare: om de perfecte productcatalogus aan te bieden, moet u zich eerst uitrusten met de meest geschikte catalogussoftware. Automatisering bestaat uit software die de taken automatiseert die voorheen alleen handmatig konden worden gedaan… en die nog steeds veel bedrijven verstrikt raken in een chaotisch web van afdelingen, systemen en mappen.

De voordelen van automatisering

Toegenomen productiviteit

EasyCatalog verhoogt de productiviteit voor het maken van catalogi tot 80% in vergelijking met de traditionele aanpak.

Eenvoudig gegevens importeren

Gegevens kunnen snel en efficiënt worden geïmporteerd uit verschillende gegevensbronnen. Het tijdrovende handmatig invoeren van gegevens wordt geëlimineerd.

Foutpreventie

Fouten worden geminimaliseerd omdat de gegevens rechtstreeks uit de gegevensbron komen zonder dat ze opnieuw hoeven te worden ingevoerd.


Fout detectie

Fouten worden automatisch gedetecteerd. Als onderdeel van de workflow kan EasyCatalog alle velden markeren die niet overeenkomen met de originele gegevens en de fouten automatisch corrigeren of ze gemarkeerd laten, zodat u ze met de hand in het document kunt corrigeren.


Groeperen en filteren van gegevens vóór het zetten

Gegevens die bijvoorbeeld alleen relevant zijn voor een bepaald documentgebied, kunnen afzonderlijk worden gefilterd, gegroepeerd en weergegeven. Het filteren van de gegevens vermindert de tijd die u zou besteden aan het doorzoeken van gegevens die niet nodig zijn voor uw huidige taak.

Wil je nog meer weten over automatisatie of wil je eens samenzitten om te kijken hoe we jouw catalogus kunnen optimaliseren? Stuur dan zeker een mailtje naar info@atlier-verso.be