Ontwerp op maat

Wil je graag een catalogus, jaarverslag, brochure of magazine laten ontwerpen? 
Atelier Verso kan je helpen met het ontwerp, opmaak en automatisatie. Van thuis uit in Gentbrugge (Oost-Vlaanderen) of ter plaatse in jou bedrijf

In de laatste 18 jaar heb ik een passie ontwikkeld voor het maken en vormgeven van een catalogus en andere InDesignprojecten. Ik hou van het ontwerpen en van de technische kant. Ik heb een snelheid en precisie ontwikkeld, waar ik altijd op wordt geprezen. Ik ben niet alleen snel en zeer nauwkeurig, maar ik heb ook ervaring met het automatiseren van catalogi. Er zijn verschillende manieren om het makkelijker te maken om je data te verwerken.

Ik kan je ook helpen met andere projecten zoals jaarverslagen, magazines, brochures, flyers en ander grafisch werk. Ook voor infographics, displays en POS materiaal, zit je aan het juiste adres. Ik heb een eenvoudige, moderne en gestructureerde stijl en werk graag efficiënt en to-the-point. Ik probeer steeds de beste oplossing te vinden.

Als freelancer ondersteun ik bedrijven die grafische handen te kort komen: reclame- en marketingbureaus, drukkerijen, groothandels, KMO’s en multinationals, maar ook eenmanszaken en freelancers. Door mijn jarenlange ervaring ben ik vlug ingewerkt en voel ik me overal als een vis in het water. De freelance opdrachten kunnen zowel in je bedrijf als bij Atelier Verso uitgevoerd worden.

Geen commerciële blabla en rond de pot draaien, maar je krijgt een eerlijk antwoord op al je vragen. Ik wil je bedrijf helpen groeien en onderscheiden van je concurrent. Een hogere klanttevredenheid resulteert in een hogere omzet. Samen met jou zoek ik een gepaste oplossing voor je grafische noden.

Omdat ik voor 100% klanttevredenheid ga, vind ik het belangrijk om een goed gesprek te hebben om zo samen tot een ontwerp te komen waar je volledig achter staat.

Wist je dat uit een recent klantenonderzoek blijkt dat papieren catalogi nog steeds populair zijn? Je valt op tussen de massa’s online promoties en mails, het is praktisch want je kan het overal meenemen en het papier voelen. Met een gedrukte catalogus kan je je differentiëren van je concurrent die meestal alleen online actief zijn. Veel (potentiële) klanten geven de voorkeur aan een mooi vormgegeven catalogus die ze kunnen vast nemen.

Wil je graag een offerte of eens bespreken wat mogelijk is?
Stuur een mailtje naar info@atelier-verso.be of klik op de roze knop hierboven om het contactformulier in te vullen.

Ga je een eigen onderneming beginnen of ben je al van start gegaan? Om je bedrijf van meet af aan professioneel en sterk in de markt te zetten, kan een eigentijds logo en huisstijl niet ontbreken.

Een logo is belangrijk, zeker als starter. Het bepaalt je identiteit en je wil ook dat je logo professionalisme uitstraalt. Het komt regelmatig voor dat bij het starten van je zaak, je snel een logo in elkaar knutselt, of dat wordt gedaan door een bekende. Maar vaak als de zaken goed beginnen lopen, besef je dat je niet zonder een vakkundig logo en huisstijl kan. De kosten om dan je huisstijl te herwerken lopen dan hoog op.

Naast het ontwerpen van een logo, kan ik ook helpen met het maken van je briefpapier, je factuur, een opvallende (omslag)foto voor social media, je groeten- of bedankingskaart, stickers, autobelettering, een basis WordPresswebsite… noem maar op. Door mijn 18 jaar ervaring kan ik jouw veel expertise, toewijding en snelheid aanbieden.

10-tips-om-een-mooie-catalogus-te-maken

Frequently Asked Questions

Ik heb alle vragen over grafisch ontwerp en drukwerk hier verzameld. Handig om eens op je gemak door te gaan. Heb je nog extra vragen? Stuur een mailtje naar info@atelier-verso.be

atelier-verso-portfolio-voorbeelden-lookbook

10 tips

Wil je graag zelf een catalogus maken? Download dan deze handige pdf met 10 praktische tips

atelier-verso-veel-voorkomende-vragen

Portfolio

Bekijk mijn portfolio van alle werken die ik de laatste jaren heb gemaakt. 

Liesbeth De Backer

Oude Brusselseweg 292

9050 Gentbrugge

0477 911691

info@atelier-verso.be

BE 0501.907.692