Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

We ontwerpen iconen en infographics, hertekenen straatplannen in jouw huisstijl, tekenen kapvormen (een technische tekening van je verpakking), displays, …
Wil je een mailing uitsturen? Neem je deel aan een beurs? Heeft je drukwerk een facelift nodig? Atelier Verso zorgt snel en betaalbaar voor een professionele vormgeving.
We denken graag mee en geven advies voor je ontwerp en zorgen voor technische ondersteuning. Als je wil, nemen we ook de communicatie met de drukker in handen. Wij spreken immers dezelfde taal.
Uiteraard kunnen we niet alles, maar er kan veel, en bovendien kunnen we rekenen op een legertje freelancers om ons te ondersteunen. Zo kan jij met al je grafische vragen op één adres terecht.
Doorgaans werken we vanuit het eigen kantoor in Gentbrugge maar we kunnen ook onze laptop bij jou op kantoor openklappen om nog korter op de bal te spelen.

Ondersteuning AUTOMATISATIE

Als expert in automatisatie kunnen we jouw grafisch vormgever of ontwerpteam bijstaan om de overstap naar automatisatie te zetten.

Je bepaalt zelf voor welke stappen van dit proces je onze hulp wil inschakelen: de organisatie en input van de data, het maken van de template, het verbinden van de data met de template, het updaten van data, het ontwikkelen van een stappenplan en draaiboek voor het automatisatieproces…

Heb je een uitgebreide catalogus die geregeld moet worden aangepast? Dan kan je tot 50% besparen door te kiezen voor automatisatie.

Logo

Een logo is belangrijk, zeker als starter. Het bepaalt je identiteit en toont dat je professioneel bent.
Heel wat starters knutselen zelf een logo in elkaar of laten dat doen door een hobbyist. Vaak uit enthousiasme of om geld te besparen. Wanneer je zaak begint te groeien en je grotere klanten wil benaderen of wil gaan adverteren, zijn een sterk logo en verzorgde huisstijl echter essentieel.
Dat hoeft echt geen rib uit je lijf te kosten. Denk er wel om dat hoe langer je wacht om een huisstijl te laten uitwerken, hoe hoger de kosten voor het herwerken meestal oplopen. Je moet dan immers heel wat zaken opnieuw ontwerpen of laten aanpassen. Denk maar aan je website, visitekaartje, social media posts, mailbanners, facturen…
LOGO PAKKETTEN
Atelier Verso biedt enkele pakketten op maat van starters en kleine ondernemingen. We hanteren hierbij een vaste prijs zodat je perfect weet waar je aan begint. Wil je enkel een logo, een pakket voor online of printtoepassingen? We hebben drie handige startpakketten maar uiteraard kunnen we ook à la carte werken.
Huisstijl Wallsign

Wat anderen zeggen

Annelies Van Keymeulen
Annelies Van Keymeulen
2022-12-27
Bedankt voor de fijne samenwerking!
Leen De Cort
Leen De Cort
2022-10-20
Atelier Verso heeft voor ons studies een standaard lay out uitgewerkt, en blijft ervoor zorgen dat de nieuwe studies steeds mooi in het format blijven passen. Wat ik vooral apprecieer is dat Liesbeth aanspreekbaar blijft voor kleine en grote aanpassingen die we nog voorstellen. Ons eigen werk ziet er door deze samenwerking dadelijk een stuk professioneler uit
Wim UYTTENHOVE
Wim UYTTENHOVE
2022-10-13
Liesbeth heeft snel op onze vraag ingespeeld om een rapport grafisch te ontwerpen, en mooi werk geleverd. We komen zeker terug als we nog dergelijke opdrachten hebben...
Hanne Verbaeten
Hanne Verbaeten
2022-06-30
Super fijn om met jou te mogen samenwerken Liesbeth! Het voelt voor mij alsof wij de perfecte tandem vormen. Jij vult mijn noden naadloos aan wat het lay-outen betreft van catalogi, brochures en folders. Dit is het werk waar mijn energie minder naartoe gaat. Daarom voelt het voor mij super om iemand naast me te hebben die net goed is in die dingen waar ik wat minder in ben. Bedankt voor jouw flexibiliteit en service, ik vind jou top!!! x
ACV International
ACV International
2022-06-01
Nous avons été mis en contact avec Liesbeth pour automatiser les changements des prix des catalogues InDesign de nos différentes marques grâce à des fichiers Excel liés. Un travail très technique et de haute volée que Liesbeth a complètement maîtrisé grâce à son professionnalisme et ses compétences.
Nathalie Lannau
Nathalie Lannau
2022-02-25
We werken al 2 jaar samen met Liesbeth voor onze catalogi en POS ontwerpen en we zijn zeer tevreden. Liesbeth werkt met heel veel toewijding aan onze catalogus en nam zelf het project management ook voor haar rekening. Ze is technisch zeer onderbouwd maar ze kan ook creatieve projecten aan. Daarbij werkt ze nog eens snel en is ze punctueel. Een echte aanrader. Nathalie Lannau Trade Communication Manager Samsonite Europe Nv
Relinde Theunynck
Relinde Theunynck
2021-11-04
Het was fijn samenwerken met Atelier Verso! Vlotte communicatie en we hadden snel een mooi en kwalitatief resultaat. Goede prijs-kwaliteit verhouding. (RTC Oost-Vlaanderen)
Sylviane Desmet
Sylviane Desmet
2021-10-20
Heel tevreden van Atelier Verso. Creatieve en vlotte aanpak.
Christine Bonheure
Christine Bonheure
2021-08-05
Ik heb Liesbeth nu al voor een paar projecten professioneel meegemaakt. Ik moet zeggen: wat ze doet doet ze goed, mooi, professioneel én graag. Vooral dat laatste merk je! En ik houd wel van zo'n mensen.
Caro Saavedra
Caro Saavedra
2021-07-09
Ik vond het heel fijn samenwerken met Liesbeth. Ze is heel makkelijk bereikbaar per mail/facebook en een videocall om de dingen te bespreken is snel geregeld. Ik ben heel tevreden van mijn logo-ontwerp die ze voor mij heeft gemaakt en sluit een toekomstige samenwerking zeker niet uit! Heel erg aangeraden dus!