Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Atelier Verso kan je ook helpen met andere grafische zaken zoals brochures, flyers, affiches, jaarverslagen, prijslijsten, huisstijl(handboeken), info-en vakmagazines, syllabi, tijdschriften, boeken, digitale publicaties en rapporten,..

Naast brochures ontwerpen we ook iconen, tekenen we straatplannen en kapvormen, creëeren we POS-materiaal en displays … Indien de klant dit wenst, verzorgen we de communicatie met de drukker.

Overweeg je een samenwerking? Bel of mail ons en dan kunnen we bekijken wat voor jou het beste werkt. We werken meestal remote vanuit Gentbrugge maar het is een mogelijkheid om bij jou op kantoor te komen werken.

Huisstijl Wallsign

Logo

Een logo is belangrijk, zeker als starter. Het bepaalt je identiteit en je wil ook dat je logo professionalisme uitstraalt. Het komt regelmatig voor dat bij het starten van je zaak, je snel een logo in elkaar knutselt, of dat wordt gedaan door een bekende. Maar vaak als de zaken goed beginnen lopen, besef je dat je niet zonder een vakkundig logo en huisstijl kan. De kosten om dan je huisstijl te herwerken lopen dan hoog op.

Naast het ontwerpen van een logo, kunne we je ook helpen met het maken van je naamkaartje, je factuur, social media banners, noem maar op. 

LOGO PAKKETTEN

 

Bij Atelier Verso heb je keuze uit verschillende pakketten die speciaal zijn gemaakt voor starters. Een vaste prijs is makkelijk om je budget te bepalen. Kies voor zilver, goud of diamant. Er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden of andere combinaties mogelijk. 

Wat anderen zeggen

Hanne Verbaeten
Hanne Verbaeten
2022-06-30
Geverifieerd
Super fijn om met jou te mogen samenwerken Liesbeth! Het voelt voor mij alsof wij de perfecte tandem vormen. Jij vult mijn noden naadloos aan wat het lay-outen betreft van catalogi, brochures en folders. Dit is het werk waar mijn energie minder naartoe gaat. Daarom voelt het voor mij super om iemand naast me te hebben die net goed is in die dingen waar ik wat minder in ben. Bedankt voor jouw flexibiliteit en service, ik vind jou top!!! x
ACV International
ACV International
2022-06-01
Geverifieerd
Nous avons été mis en contact avec Liesbeth pour automatiser les changements des prix des catalogues InDesign de nos différentes marques grâce à des fichiers Excel liés. Un travail très technique et de haute volée que Liesbeth a complètement maîtrisé grâce à son professionnalisme et ses compétences.
Nathalie Lannau
Nathalie Lannau
2022-02-25
Geverifieerd
We werken al 2 jaar samen met Liesbeth voor onze catalogi en POS ontwerpen en we zijn zeer tevreden. Liesbeth werkt met heel veel toewijding aan onze catalogus en nam zelf het project management ook voor haar rekening. Ze is technisch zeer onderbouwd maar ze kan ook creatieve projecten aan. Daarbij werkt ze nog eens snel en is ze punctueel. Een echte aanrader. Nathalie Lannau Trade Communication Manager Samsonite Europe Nv
Relinde Theunynck
Relinde Theunynck
2021-11-04
Geverifieerd
Het was fijn samenwerken met Atelier Verso! Vlotte communicatie en we hadden snel een mooi en kwalitatief resultaat. Goede prijs-kwaliteit verhouding. (RTC Oost-Vlaanderen)
Sylviane Desmet
Sylviane Desmet
2021-10-20
Geverifieerd
Heel tevreden van Atelier Verso. Creatieve en vlotte aanpak.
Christine Bonheure
Christine Bonheure
2021-08-05
Geverifieerd
Ik heb Liesbeth nu al voor een paar projecten professioneel meegemaakt. Ik moet zeggen: wat ze doet doet ze goed, mooi, professioneel én graag. Vooral dat laatste merk je! En ik houd wel van zo'n mensen.
Caro Saavedra
Caro Saavedra
2021-07-09
Geverifieerd
Ik vond het heel fijn samenwerken met Liesbeth. Ze is heel makkelijk bereikbaar per mail/facebook en een videocall om de dingen te bespreken is snel geregeld. Ik ben heel tevreden van mijn logo-ontwerp die ze voor mij heeft gemaakt en sluit een toekomstige samenwerking zeker niet uit! Heel erg aangeraden dus!
Jessy Van Hove
Jessy Van Hove
2021-06-25
Geverifieerd
Snelle en goede service, met duidelijke prijsafspraken. Als ik nog eens iets nodig heb, ga ik graag terug bij Atelier Verso.
Elien Popelier
Elien Popelier
2021-06-03
Geverifieerd

Atelier Verso CommV

Tweekapellenstraat 48
9050 Gentbrugge

0477 911691

info@atelier-verso.be

BE 0780.922.056

@Atelier Verso 2022