Goud pakket

Goud: PRINT pakket (€ 1025 all in)

Dit pakket is gemaakt voor print. D.w.z. dat je de 4 ontwerpen kan laten drukken. Naast de drukklare bestanden krijg je natuurlijk ook de digitale formaten.In dit pakket inbegrepen is:

–  een logo

–  een naamkaartje

–  een factuur of offerte

–  een sticker, bon of kaart

Stap 1 logo

 

Op zoek naar een sterk logo maar weet je nog niet zo goed naar wat voor logo je opzoek bent? Via een kennismaking (offline of niet) bekijken we wat je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Ik bezorg je een vragenlijst om je op weg te helpen? 

Op basis van jouw antwoorden maak ik drie voorstellen voor een professioneel en sterk logo, die bij jou en je bedrijf past. Zo kan jij je favoriete logo kiezen. 

Inbegrepen:

–  3 verschillende voorstellen

–  2 correctierondes

–  1 pictogram voor social media

STAP 2 naamkaartje

 

Potentiële klanten bereik je gemakkelijk met een naamkaartje. Maak een goede eerste indruk bij een netwerkevent of bij onverwachtse contacten. 

Samen kijken we naar je wensen en maak ik het kaartje volledig op maat, zodat het perfect bij jou en je onderneming past. We starten natuurlijk van het logo die we maakten in de eerste stap

Inbegrepen:

–  1 voorstel op basis van jouw input

–  2 correctierondes

STAP 3 factuur

 

Als je B2B werkt is een factuur en offerte onmisbaar. Wil je opvallen in de stapel facturen? Op basis van je briefing ontwerp ik een professionele factuur of offerte op maat vertrekkend van het logo en naamkaartje).

Inbegrepen:

– 1 voorstel op basis van jouw input

– 2 correctierondes

STAP 4 sticker, bon of kaart

 

Stickers zijn altijd handig, voor op je verpakkingen, je enveloppes en ander materiaal. Of heb je liever een cadeaubon of bedankingskaart. In deze laatste stap mag je zelf kiezen wat de aanvulling is die je liefst wil.

Inbegrepen:

– 1 voorstel op basis van jouw input

– 2 correctierondes

Wil je meer info, een offerte aanvragen of even kennis maken?

Atelier Verso CommV

Tweekapellenstraat 48
9050 Gentbrugge

0477 911691

info@atelier-verso.be

BE 0780.922.056

@Atelier Verso 2022