Catalogi

Ik maak uw catalogus dolgraag op.
Mooier. Sneller. En dus ook voordeliger.

Door de jaren heen ben ik dé specialist geworden voor het maken en ook het automatiseren van catalogi. Na 20 jaar ken ik de kneepjes van het vak. Ik heb mij verdiept in EasyCatalog, hét programma om je catalogus te automatiseren. Jij levert de data aan in Excel of we verbinden rechtsreeks aan jullie database. Ik maak een template van een pagina en met 1 klik op de knop loopt jouw data foutloos in de opmaak.

Met een papieren catalogus creëer je een superhandig overzicht, breid je je klantenkring uit én verkoop je meer. En daar draait het toch om!

HOE GAAN WE TE WERK?

We zetten ons samen voor een kennismakingsgesprek en we kijken we wat de mogelijkheden zijn. Wil je je bestaande cataloog aanpassen of wil je een nieuw ontwerp? Wil je manueel werken of gaan we automatiseren? Als ervaren ontwerper denk ik flexibel met je mee.

Geen commerciële blabla en rond de pot draaien, maar je krijgt een eerlijk antwoord op al je vragen. Ik wil je bedrijf helpen groeien en onderscheiden van je concurrent. Een hogere klanttevredenheid resulteert in een hogere omzet.

AUTOMATISATIE

Via de plugin EasyCatalog generen we makkelijk catalogi, prijslijsten en brochures uit jouw database. Dit kan via een PIM-server maar ook makkelijk via een Excel. Jij verzamelt de data, ik maak het ontwerp via een template en met één klik op de knop loopt je volledige data in de opmaak. Je kan teksten, tabellen, grafieken, tekening en foto’s in 1 keer zo verwerken.

Dit geautomatiseerd opmaakproces vermijdt foutenverkort de levertijden aanzienlijk en reduceert de kosten.

JOUW CATALOGUS MAKEN, DAT IS MIJN VAK!​

De voorbije 20 jaar maakte ik al veel catalogi. Snel, efficiënt, goed én graag. Dat is althans wat mijn klanten zeggen. Ze voelen de passie waarmee ik hun catalogi vormgeef. De aandacht die ik besteed aan hun verhaal op elke pagina en elke spread. Altijd met evenveel oog voor detail.

de voordelen voor jou?

  • Samen met jouw denk ik strategisch mee hoe we efficiënt kunnen werken. 
  • We werken 1 op 1 zonder bijkomende agencykosten. De kosten zijn lager want je betaald maar 1 persoon en ik ben bij het project betrokken van het begin tot het einde.
  • We kunnen met het opmaken in EasyCatalog je levertijd halveren.
  • De foutmarge ligt veel lager bij automatisatie en je verliest geen tijd met het steeds herlezen.
  • Ik maak graag catalogi. Het is mijn passie om een catalogus te maken die tot in de puntjes correct is, gebruiksvriendelijk is en waar jij fier op bent.

Bij een strategiesessie gaat Atelier Verso voor jou aan de slag. De strategie voor jouw catalogus wordt helemaal voor je uitgewerkt, terwijl jij je kan blijven focussen op jouw kernactiviteiten en geen waardevolle tijd verliest.

Ik kan je ook helpen met andere projecten zoals jaarverslagen, magazines, prijslijsten, brochures, flyers en ander grafisch werk.  

Wat anderen zeggen

Gebaseerd op 7 recensies.
Nathalie Lannau
2022-02-25
We werken al 2 jaar samen met Liesbeth voor onze catalogi en POS ontwerpen en we zijn zeer tevreden. Liesbeth werkt met heel veel toewijding aan onze catalogus en nam zelf het project management ook voor haar rekening. Ze is technisch zeer onderbouwd maar ze kan ook creatieve projecten aan. Daarbij werkt ze nog eens snel en is ze punctueel. Een echte aanrader. Nathalie Lannau Trade Communication Manager Samsonite Europe Nv
Relinde Theunynck
2021-11-04
Het was fijn samenwerken met Atelier Verso! Vlotte communicatie en we hadden snel een mooi en kwalitatief resultaat. Goede prijs-kwaliteit verhouding. (RTC Oost-Vlaanderen)
Sylviane Desmet
2021-10-20
Heel tevreden van Atelier Verso. Creatieve en vlotte aanpak.
Christine Bonheure
2021-08-05
Ik heb Liesbeth nu al voor een paar projecten professioneel meegemaakt. Ik moet zeggen: wat ze doet doet ze goed, mooi, professioneel én graag. Vooral dat laatste merk je! En ik houd wel van zo'n mensen.
Caro Saavedra
2021-07-09
Ik vond het heel fijn samenwerken met Liesbeth. Ze is heel makkelijk bereikbaar per mail/facebook en een videocall om de dingen te bespreken is snel geregeld. Ik ben heel tevreden van mijn logo-ontwerp die ze voor mij heeft gemaakt en sluit een toekomstige samenwerking zeker niet uit! Heel erg aangeraden dus!
Jessy Van Hove
2021-06-25
Snelle en goede service, met duidelijke prijsafspraken. Als ik nog eens iets nodig heb, ga ik graag terug bij Atelier Verso.
Elien Popelier
2021-06-03