Automatisatie oude pag

AUTOMATISATIE

Via de plugin EasyCatalog generen we snel en gemakkelijk catalogi, prijslijsten en brochures rechtstreeks vanuit jouw database. Dit kan via een PIM-server maar ook via een Excel-bestand, dat je bijvoorbeeld exporteert uit je database.
Jij verzamelt de data en wij ontwerpen een template. Je bepaalt zelf hoeveel producten er op een pagina staan, welke stijl… Alle productinformatie wordt met één klik uit jouw database in de template gezet.
We controleren het bestand, tweaken waar nodig, en je hebt in geen tijd een stijlvolle en aantrekkelijke catalogus met de meest recente productinformatie. Dit systeem neemt tekst maar ook tabellen, grafieken, tekeningen en foto’s over én zet dit allemaal automatisch op de juiste plaats in je brochure.
Vanaf de tweede versie van je catalogus is het voordeel van deze automatisatie groot. Eens het template klaar staat en de database met informatie goed georganiseerd en gekoppeld is, zijn de volgende versies een fluitje van een cent. Je maakt een update van je database of Excel en controleert de informatie die daar staat. Wij verbinden deze tabel opnieuw met de opmaak en alles wordt aangepast met de actuele productinformatie.
Atelier Verso kan ook jouw bestaande catalogus analyseren en verbeteringen aanreiken of de opmaak van A tot Z overnemen. Wil je meer zaken in-house doen, dan helpen we je met de eerste versie en leren jouw team hoe het de voorbereidingen in de toekomst zelf kan doen.
Als je overstapt kunnen we ons baseren op de opmaak van je bestaande catalogus of zorgen we meteen voor een frisse look.

Wat anderen zeggen

Eva Hugaerts
Eva Hugaerts
Liesbeth heeft ons supergoed geholpen tijdens het verlof van een vaste vormgever. Het gemak waarmee zij direct inpikt in een project en begrijpt waar de klant naartoe wil was een enorme geruststelling. Dankzij Liesbeth haar expertise en flexibiliteit hebben we de verschillende projecten op tijd tot een mooi eindresultaat gebracht. Wij raden Liesbeth absoluut aan!
Karine De Hondt
Karine De Hondt
Het is fijn samenwerken met Liesbeth. Liesbeth is klant bij mij eigenlijk, ik twijfel er niet aan dat zij ook zo werkt met haar eigen klanten. Ze volgt haar boekhouding zeer goed op. Als ik enkele vragen heb, volgt er snel antwoord. Leuk om te zien dat er mensen zijn die graag duidelijkheid hebben en nauwkeurig werken!
Annelies Van Keymeulen
Annelies Van Keymeulen
Bedankt voor de fijne samenwerking!
Leen De Cort
Leen De Cort
Atelier Verso heeft voor ons studies een standaard lay out uitgewerkt, en blijft ervoor zorgen dat de nieuwe studies steeds mooi in het format blijven passen. Wat ik vooral apprecieer is dat Liesbeth aanspreekbaar blijft voor kleine en grote aanpassingen die we nog voorstellen. Ons eigen werk ziet er door deze samenwerking dadelijk een stuk professioneler uit
Wim UYTTENHOVE
Wim UYTTENHOVE
Liesbeth heeft snel op onze vraag ingespeeld om een rapport grafisch te ontwerpen, en mooi werk geleverd. We komen zeker terug als we nog dergelijke opdrachten hebben...
Hanne Verbaeten
Hanne Verbaeten
Super fijn om met jou te mogen samenwerken Liesbeth! Het voelt voor mij alsof wij de perfecte tandem vormen. Jij vult mijn noden naadloos aan wat het lay-outen betreft van catalogi, brochures en folders. Dit is het werk waar mijn energie minder naartoe gaat. Daarom voelt het voor mij super om iemand naast me te hebben die net goed is in die dingen waar ik wat minder in ben. Bedankt voor jouw flexibiliteit en service, ik vind jou top!!! x
ACV International
ACV International
Nous avons été mis en contact avec Liesbeth pour automatiser les changements des prix des catalogues InDesign de nos différentes marques grâce à des fichiers Excel liés. Un travail très technique et de haute volée que Liesbeth a complètement maîtrisé grâce à son professionnalisme et ses compétences.
Nathalie Lannau
Nathalie Lannau
We werken al 2 jaar samen met Liesbeth voor onze catalogi en POS ontwerpen en we zijn zeer tevreden. Liesbeth werkt met heel veel toewijding aan onze catalogus en nam zelf het project management ook voor haar rekening. Ze is technisch zeer onderbouwd maar ze kan ook creatieve projecten aan. Daarbij werkt ze nog eens snel en is ze punctueel. Een echte aanrader. Nathalie Lannau Trade Communication Manager Samsonite Europe Nv
Relinde Theunynck
Relinde Theunynck
Het was fijn samenwerken met Atelier Verso! Vlotte communicatie en we hadden snel een mooi en kwalitatief resultaat. Goede prijs-kwaliteit verhouding. (RTC Oost-Vlaanderen)
Sylviane Desmet
Sylviane Desmet
Heel tevreden van Atelier Verso. Creatieve en vlotte aanpak.