Automatisatie oude pag

AUTOMATISATIE

Via de plugin EasyCatalog generen we snel en gemakkelijk catalogi, prijslijsten en brochures rechtstreeks vanuit jouw database. Dit kan via een PIM-server maar ook via een Excel-bestand, dat je bijvoorbeeld exporteert uit je database.
Jij verzamelt de data en wij ontwerpen een template. Je bepaalt zelf hoeveel producten er op een pagina staan, welke stijl… Alle productinformatie wordt met één klik uit jouw database in de template gezet.
We controleren het bestand, tweaken waar nodig, en je hebt in geen tijd een stijlvolle en aantrekkelijke catalogus met de meest recente productinformatie. Dit systeem neemt tekst maar ook tabellen, grafieken, tekeningen en foto’s over én zet dit allemaal automatisch op de juiste plaats in je brochure.
Vanaf de tweede versie van je catalogus is het voordeel van deze automatisatie groot. Eens het template klaar staat en de database met informatie goed georganiseerd en gekoppeld is, zijn de volgende versies een fluitje van een cent. Je maakt een update van je database of Excel en controleert de informatie die daar staat. Wij verbinden deze tabel opnieuw met de opmaak en alles wordt aangepast met de actuele productinformatie.
Atelier Verso kan ook jouw bestaande catalogus analyseren en verbeteringen aanreiken of de opmaak van A tot Z overnemen. Wil je meer zaken in-house doen, dan helpen we je met de eerste versie en leren jouw team hoe het de voorbereidingen in de toekomst zelf kan doen.
Als je overstapt kunnen we ons baseren op de opmaak van je bestaande catalogus of zorgen we meteen voor een frisse look.

Wat anderen zeggen

Jan Claeyssens
Jan Claeyssens
Het samenwerken met Liesbeth van Atelier Verso was voor mij een zeer aangename ervaring. Met uitgebreide expertise werd onze brochure ontwikkeld tot het niveau van excellentie dat we voor ogen hadden. Absolute aanrader!
Leen Meganck
Leen Meganck
Ik werkte vanuit het agentschap Onroerend Erfgoed samen met Atelier Verso voor de lay-out van een publicatie. De communicatie verliep snel en helder. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat dat binnen onze huisstijl zeer aantrekkelijk en creatief werd uitgewerkt.
Charlotte Pyck
Charlotte Pyck
Als ik de samenwerking met Liesbeth in 3 woorden mag omschrijven dan is dat professioneel, flexibel en vakkundig. Ik kwam bij haar met de vraag om een informatieve, maar tegelijk inspirerende folder te maken. Het resultaat is met groot enthousiasme ontvangen! Intussen werken we toe naar het eindresultaat van een tweede folder met een totaal andere look en feel. Na een goed gesprek kan ik zeggen dat Liesbeth de gewenste stijl snel aanvoelde. Het eindresultaat ziet er opnieuw veelbelovend uit. Als je als klant op zoek bent naar een no-nonsense en resultaatgerichte aanpak, dan ben je bij Atelier Verso aan het juiste adres.
Bert Van Haute
Bert Van Haute
Zeer vlotte samenwerking!
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert
Heb al meermaals samengewerkt met Liesbeth, altijd tot mijn grote tevredenheid. Met Liesbeth weet je gewoon dat het altijd in orde gaat zijn. Ik kom dan ook telkens bij haar terug, wanneer ik een graphic design nodig heb.
Emma Van den Kieboom
Emma Van den Kieboom
We hadden hulp nodig voor de grafische uitwerking van een brochure. Liesbeth heeft ons daarbij zeer goed geholpen! De samenwerking verliep steeds vlot en efficient! Alles werd ook steeds snel afgewerkt. Bedankt Liesbeth!
Leen Cochez
Leen Cochez
Ze heeft echt haar uiterste best gedaan om mijn folder zo mooi mogelijk te maken zoals ik het in mijn gedachten had. Bedankt!
Eva Hugaerts
Eva Hugaerts
Liesbeth heeft ons supergoed geholpen tijdens het verlof van een vaste vormgever. Het gemak waarmee zij direct inpikt in een project en begrijpt waar de klant naartoe wil was een enorme geruststelling. Dankzij Liesbeth haar expertise en flexibiliteit hebben we de verschillende projecten op tijd tot een mooi eindresultaat gebracht. Wij raden Liesbeth absoluut aan!
Karine De Hondt
Karine De Hondt
Het is fijn samenwerken met Liesbeth. Liesbeth is klant bij mij eigenlijk, ik twijfel er niet aan dat zij ook zo werkt met haar eigen klanten. Ze volgt haar boekhouding zeer goed op. Als ik enkele vragen heb, volgt er snel antwoord. Leuk om te zien dat er mensen zijn die graag duidelijkheid hebben en nauwkeurig werken!
Annelies Van Keymeulen
Annelies Van Keymeulen
Bedankt voor de fijne samenwerking!