Automatisatie

AUTOMATISATIE

Via de plugin EasyCatalog generen we snel en gemakkelijk catalogi, prijslijsten en brochures rechtstreeks vanuit jouw database. Dit kan via een PIM-server maar ook via een Excel-bestand, dat je bijvoorbeeld exporteert uit je database.
Jij verzamelt de data en wij ontwerpen een template. Je bepaalt zelf hoeveel producten er op een pagina staan, welke stijl… Alle productinformatie wordt met één klik uit jouw database in de template gezet.
We controleren het bestand, tweaken waar nodig, en je hebt in geen tijd een stijlvolle en aantrekkelijke catalogus met de meest recente productinformatie. Dit systeem neemt tekst maar ook tabellen, grafieken, tekeningen en foto’s over én zet dit allemaal automatisch op de juiste plaats in je brochure.
Vanaf de tweede versie van je catalogus is het voordeel van deze automatisatie groot. Eens het template klaar staat en de database met informatie goed georganiseerd en gekoppeld is, zijn de volgende versies een fluitje van een cent. Je maakt een update van je database of Excel en controleert de informatie die daar staat. Wij verbinden deze tabel opnieuw met de opmaak en alles wordt aangepast met de actuele productinformatie.
Atelier Verso kan ook jouw bestaande catalogus analyseren en verbeteringen aanreiken of de opmaak van A tot Z overnemen. Wil je meer zaken in-house doen, dan helpen we je met de eerste versie en leren jouw team hoe het de voorbereidingen in de toekomst zelf kan doen.
Als je overstapt kunnen we ons baseren op de opmaak van je bestaande catalogus of zorgen we meteen voor een frisse look.

Wat anderen zeggen

Hanne Verbaeten
Hanne Verbaeten
2022-06-30
Geverifieerd
Super fijn om met jou te mogen samenwerken Liesbeth! Het voelt voor mij alsof wij de perfecte tandem vormen. Jij vult mijn noden naadloos aan wat het lay-outen betreft van catalogi, brochures en folders. Dit is het werk waar mijn energie minder naartoe gaat. Daarom voelt het voor mij super om iemand naast me te hebben die net goed is in die dingen waar ik wat minder in ben. Bedankt voor jouw flexibiliteit en service, ik vind jou top!!! x
ACV International
ACV International
2022-06-01
Geverifieerd
Nous avons été mis en contact avec Liesbeth pour automatiser les changements des prix des catalogues InDesign de nos différentes marques grâce à des fichiers Excel liés. Un travail très technique et de haute volée que Liesbeth a complètement maîtrisé grâce à son professionnalisme et ses compétences.
Nathalie Lannau
Nathalie Lannau
2022-02-25
Geverifieerd
We werken al 2 jaar samen met Liesbeth voor onze catalogi en POS ontwerpen en we zijn zeer tevreden. Liesbeth werkt met heel veel toewijding aan onze catalogus en nam zelf het project management ook voor haar rekening. Ze is technisch zeer onderbouwd maar ze kan ook creatieve projecten aan. Daarbij werkt ze nog eens snel en is ze punctueel. Een echte aanrader. Nathalie Lannau Trade Communication Manager Samsonite Europe Nv
Relinde Theunynck
Relinde Theunynck
2021-11-04
Geverifieerd
Het was fijn samenwerken met Atelier Verso! Vlotte communicatie en we hadden snel een mooi en kwalitatief resultaat. Goede prijs-kwaliteit verhouding. (RTC Oost-Vlaanderen)
Sylviane Desmet
Sylviane Desmet
2021-10-20
Geverifieerd
Heel tevreden van Atelier Verso. Creatieve en vlotte aanpak.
Christine Bonheure
Christine Bonheure
2021-08-05
Geverifieerd
Ik heb Liesbeth nu al voor een paar projecten professioneel meegemaakt. Ik moet zeggen: wat ze doet doet ze goed, mooi, professioneel én graag. Vooral dat laatste merk je! En ik houd wel van zo'n mensen.
Caro Saavedra
Caro Saavedra
2021-07-09
Geverifieerd
Ik vond het heel fijn samenwerken met Liesbeth. Ze is heel makkelijk bereikbaar per mail/facebook en een videocall om de dingen te bespreken is snel geregeld. Ik ben heel tevreden van mijn logo-ontwerp die ze voor mij heeft gemaakt en sluit een toekomstige samenwerking zeker niet uit! Heel erg aangeraden dus!
Jessy Van Hove
Jessy Van Hove
2021-06-25
Geverifieerd
Snelle en goede service, met duidelijke prijsafspraken. Als ik nog eens iets nodig heb, ga ik graag terug bij Atelier Verso.
Elien Popelier
Elien Popelier
2021-06-03
Geverifieerd

Atelier Verso CommV

Tweekapellenstraat 48
9050 Gentbrugge

0477 911691

info@atelier-verso.be

BE 0780.922.056

@Atelier Verso 2022